Tamara goes China! =)

That's sucky...

Zo, maar weer eens even een update! Nog 39 dagen voor vertrek...

Ik heb een paar goede wandel/berg schoenen gekocht en ben ze thuisaan het inlopen! En ze lopen opzich best lekker! Maar ik loop eigenlijk ALTIJD op mijn heilige AllStars... Dus dat ik nu opeens van die stevige schoenen aan mijn voeten heb is wel even wennen! 0=)

Inmiddel heb ik contact via hyves met 2 van mijn medereisgenoten! Die 2 kerels die ook alleen op pad gaan. En volgens mij zijn ze best gezellig...! Bram had al een voorstel gedaan om voor vertrek met zijn allen een keer te meeten, wat mij opzich een goed plan leek! Als is het natuurlijk ook wel spannend wanneer je elkaar echt pas voor het eerst op schiphol ziet! En met Demis heb ik het een beetje gehad over de dingen die we naast het excursie-pakket willen zien en andere praktische zaken. Erg gezellig! =D

Wat wel een beetje sucky is... Ik heb er zo'n 4 uur over gedaan om mijn visumformulieren volledig en goed in te vullen... Heb ik ze op de post gedaan... En staat er de volgende dag bij de berichten van onze reisgroep dat we de nieuwe formulieren moeten gebruiken! Dus ik gemaild en gezegd dat ik net 2 dagen daarvoor de oude heb opgestuurd... Maar nu moet ik dus alsnog de nieuwe invullen en opsturen... Wat ik dus eigenlijk een beetje belachelijk vind...!Vandaag heb ik daar tijd genoeg voor, dus dat zijn mooie dingen om vanmiddag te doen =)

Gisteren ochtend op weg naar de studio een aanrijding gehad met de scooter. Een meneer met een dikke vette mercedus had mij over het hoofd gezien... Dus ik zit nu thuis met een zeer lijfje... Maar ben allang blij dat het bij wat schrammen, blauwe plekken en spierpijn is gebleven! Ik zag mijn vakantie al helemaal in het water vallen! =S Vanmiddag toch maar even langs de huisarts om even mijn rugte laten checken... Want die heb ik in China hard genoeg nodig!

Thnx trouwens allemaal voor jullie reacties! =D Super tof! Hoop dat jullie allemaal een beetje blijven lezen zodat ik niet voor niks verhalen schrijf =)

Liefs,
Tamara

PS Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de mailinglijst! =D

oma

dag shat ik hoop dat het een leuke vacantie voor jou wordt dat zal best lukken .

Greetje

Hé Tamaartje.
Vanaf vandaag ga ik reisverhaal volgen. Dus zorg maar dat je vanaf nu elke dag schrijft haha.
Ik kom je voor je vertrek vast nog wel ergens tegen, of ik zoek je gewoon ff op.
Dikke knuffel Greetje

Brettje

Lief kind,
Jij hebt echt een beetje pech, visums die je op nieuw moet doen, aangereden worden door een Mercedes, het zit je niet echt mee! MAAR ik weet zeker dat je echt een super tijd gaat hebben in het treintje en in China! Neem maar van mij aan, jij wilt volgend jaar alweer terug! (dan gaan we samen goed ;))!

Dikke kus voor jou!

Lien

Ik wil op de mailinglijst! Blehhh ik wil ook naar China :( Je moet me er op elke foto bij photoshoppen zodat het een beetje lijkt alsof ik mee ben enzo.

xxx Lien

dekerst

hee TT
Als je die vent met die mercedes tegenkomt op de siberische steppen dan vraag je maar aan die chauffeur van de trein dat tie een hoop gas bij geeft.
Goed uit kijke he met die russe en chineze he

groetjes van de leon

Harriëtte

Hoi Tamara!
Met dank aan het mooie Hyves kwam ik op je site :P Super stoer dat je in je eentje weg gaat!! Ben benieuwd hoe je het vind. Die visumpapieren slaan inderdaad nergens op, maar dan krijg je tenminste een mooie bladzijde in je paspoort hehehe
Goede reis he!!

Bob

Hoi Tamara,

Super tof, all teh way to china ^^
Staat ook nog bovenaan mijn lijstje samen met japan.

Heel veel plezier en een super vakantie toegewenst ^^ en dat je er natuurlijk maar mooie plaatje mag schieten ;)

Yvette

Tamara,

Heel veel plezier vast in China! Inmiddels nog maar 19 daagjes wachten.... Moeten als je terug komt snel contacten over je verhalen!

Tot snel!
XX

Liesbeth

Hey Tamara,

Ik zat me ff te vervelen op de bank en moest ineens aan jouw reisverhaal denken.
Het werd wel tijd om het nog ff te lezen want dat had ik je ook beloofd toch.
Als ik je niet meer zie of spreek voor de 19de wens ik je hierbij een supergave vakantie toe. Geniet ervan want voor je het weet ben je weer back home.

Greetz, Liesbeth