Eindelijk!
Zooo, eindelijk is het zover zeg! Ik heb genoeg moed bij elkaar gepraat om de reis toch te boeken! Ik vertrek 19 juli via Rusland en Mongolie naar China! =D En op 9 augustus sta ik weer met beide benen op Nederlandse bodem... In mijn reisgroep zitten tot nu toe allemaal jonge mensen, we zijn nu met 10 personen. Waaronder ook een aanta alleenreizenden, net als ik! Dus ik ben niet alleen =) Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang:
Vaccinaties zijn gehaald! *Auw armpjes...*
Visumformulieren gedownload en half ingevuld...
Ruslandverklaring aangevraagd!
Nu nog op pad voor goede schoenen...
Hey Tamara,
Wat zie ik nou, ga je naar China, CHINA!!!! Ik zag het net ineens op MSN staan. Damn, heb je toevallig nog ruimte in je koffer over? Want je kan je wel voorstellen dat ik nu ongelofelijk jaloers ben, hahaha!
Wat brengt jou naar China?
Alles goed verder? Ik zag, je vriend Ruben, nog onlangs bij de Free Record Shop op het station in Breda, lol.
Have fun!
Gr,
Lars
LARS!
Dat nou uitgerekend jij de eerste moet zijn die reageert! Super leuk! =D Maar ik snap inderdaad dat je echt KEI JALOERS bent... Zen Travel... Remember =P Good old times! =D Heb geen koffer maar een backpack... Dus dat word, helaas voor jou, toch wel erg zwaar! Je moet gewoon mijn blog bijhouden, dan ben je er toch een beetje bij! =D
Tamara
x x x
Haha, die Zen Travel heeft je vast geinspireerd? ;-) lol
Oh, het wordt een backpack reis, ook leuk natuurlijk!
En uiteraard ga ik zeker jouw blog in de gaten houden. Ik kijk al uit naar je eerst volgende updates!
Haha, Zen Travel heeft me niet geïnspireerd hoor! Ik wil gewoon al heel lang naar China! En nu ga ik gewoon =P
Het is ook haast verplicht backpacken joh, we komen op een aantal verschillende plaatsen, moeten met nachttreinen van 6 in een compartiment... Dan is een koffer echt niet praktisch =P Maar hoe kon jij dat trouwens op msn zien (Om even terug te komen op je eerste reactie...) want ik zag jou helemaal niet...!
Well see ya!
x x x
Tammetje goes to China, Tammetje goes to China!
Ben echt benieuwd hoe je het gaat vinden!
Kusje,
Vriendinnetje Brettje
Ohhh ik wil oook mee!
Ik vind het wel superstoer hoor, in je eentje, zou ik niet aandurven denk ik! Ik zou wel willen maar ik ben een mietje :p
Ik zal je blog in de gaten houden!
xxxx Lien
TOF MEISIE
Hoi Tamara,
Super gaaf, ik wil ook mee (A). Ben heel jaloers op jouw nu. Ik blijf regelmatig lezen.
Groetjes xx
Heeee tamara!
superwreed dat je naar china gaat..
leer daar wel wat woordjes dan kan ik mensen uitschelden in het chinees (A),
ik wens je veel plezier, haha maarja je bent nog niet weg ;)
tot ergens in huis bij jullie haha;)
byebyee (K)
Heey kleine meid,
ik wens je alvast een goei reis, want ben bang dat ik je niet meer zie. Heel veel plezier! Je zal er vast een hoop van opsteken. Ik probeer het in de gaten te houden.
pas goed op jezelf!
dikke kus